HTML

Párkapcsolatharmonizálás

Körülnézek a világban, vagy akár "szűkebb" környezetemben, és azt látom, hogy szingli nők és férfiak sokasága keresi a szerelmet és a társat. Évek óta foglalkoztat az a gondolat, hogy miért nem találják ezek az emberek az egymáshoz vezető utat. Hogy mi az ami boldogságunk kerékkötője?

Friss topikok

Linkblog

5 alkalmas előadás sorozat témái

2010.10.07. 11:28 Koós Zsuzsi

Első előadás sorozatom témáit az alábbiak szerint állítottam össze:

1. Mi a gond manapság a párkapcsolatokkal? Miért nem találnak egymásra szingli férfiak és nők? Miért olyan nehéz működtetni egy kapcsolatot? Valójában mit is jelent egy jó kapcsolat? Hol a fény az alagút végén?

2. Blokkok, gátlások, félelmek, elvárások, társadalmi konvenciók, melyek megakadályoznak bennünket egészséges és harmonikusan működő párkapcsolatok megélésében. Mi gátol bennünket nemiségünk megélésében?

3. Kik vagyunk? Tudjuk-e, hogy mire vágyunk? Mitől jó nő a nő és mitől jó pasi a pasi? Egész vagyok-e nélküle is? Belső hangjaink, lelkünk húrjainak megpendítése...

4. Mit vagyunk hajlandóak megtenni az "ügy" érdekében?
Nyitottság, elfogadás, befogadás,
elengedés kérdéskörei. Mit érdemlünk? Hogy működik a vonzás törvénye a párkapcsolatokra?

5. A szeretet nyelve. Mit jelent a szeretet jelenléte életünkben? Az új ismeretek tükrében akkor mit is jelent tulajdonképpen egy párkapcsolat? Hogy működnek és áramlanak az energiák közöttünk? Hogyan töltekezzünk különböző forrásokból?

A téma rendkívül szerte ágazó, és sok irányból megközelíthető. Első körben indulásként ezeket a kérdéseket gondoltam körül járni.

Természetesen szívesen veszek kérdéseket, vagy akár egyedi példákat esettanulmányokként, megoldásra váró feladatok szemléltetéseként.

Reményeim szerint az előadássorozat végére sokatokban gyökeresen átalakul az önmagatokról és az "ideális" társról alkotott kép. Egészen biztos vagyok továbbá abban, hogy ezek az előadások csupán egy ugró deszkát jelentenek majd egy intenzív fejlődési folyamat elindításában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatharmonizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr192352688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása